ALPHA-AMYLASE BAA-400_ENZYME TRONG NGÀNH CÔNG NGHỆ LÊN MEN_SẢN XUẤT BIA, RƯỢU GẠO, GIẤM, NƯỚC TƯƠNG

[XU HƯỚNG MỚI] SỬ DỤNG ENZYME TRONG SẢN XUẤT THỰC PHẨM) Alpha-Amylase BAA-400 được ứng dụng rộng rãi trong công nghiệp lên men, như sản xuất bia, rượu gạo, nước tương, giấm, …
h
h
h

ALPHA-AMYLASE BAA-400_ENZYME TRONG NGÀNH CÔNG NGHỆ LÊN MEN_SẢN XUẤT BIA, RƯỢU GẠO, GIẤM, NƯỚC TƯƠNG

[XU HƯỚNG MỚI] SỬ DỤNG ENZYME TRONG SẢN XUẤT THỰC PHẨM)

Alpha-Amylase BAA-400 được ứng dụng rộng rãi trong công nghiệp lên men, như sản xuất bia, rượu gạo, nước tương, giấm, …

Product code: ENZYME ALPHA-AMYLASE CHO SẢN XUẤT BIA, RƯỢU GẠO, GIẤM, NƯỚC TƯƠNG

Pack: --

Manufacturer --

Country of manufacture: Trung Quốc

Status: In stock

Price:

Contact

Product information
Application
Contact

ENZYME ALPHA-AMYLASE BAA-400

ENZYME ALPHA-AMYLASE CHO SẢN XUẤT BIA, RƯỢU GẠO, GIẤM, NƯỚC TƯƠNG

MÔ TẢ CHUNG

Alpha-Amylase BAA-400 là được sản xuất từ chủng Bacillus subtilis thông qua quá trình lên men chìm, trích ly và tinh chế. Đây là một loại endoamylase có thể làm giảm nhanh độ nhớt của dịch tinh bột đặc bằng việc thủy phân ngẫu nhiên liên kết  α -1,4 glycosidic trong tinh bột, glycogen và các sản phẩm thoái hóa của nó; từ đó, tạo ra các dextrin hòa tan và oligosaccharides.

Với hoạt lực alpha-amylase cao, BAA-400 được ứng dụng rộng rãi trong công nghiệp lên men, như sản xuất bia, rượu gạo, nước tương, giấm, …

ĐẶC TÍNH SẢN PHẨM

Thành phần enzyme:               Alpha-amylase
Tên gọi hệ thống:                         EC 3.2.1.1, 1,4-alpha-D-glucan glucanohydrolase

Miêu tả cảm quan:                    Dạng lỏng, màu nâu vàng

Hoạt lực:                                      4,000 U/ml (tối thiểu)

pH sản phẩm:                             5.0 đến 7.0

Tỷ trọng:                                      1.10 – 1.25 g/ml

ẢNH HƯỞNG CỦA PH LÊN HOẠT TÍNH

BAA -400 có thể hoạt động với khoảng pH từ 6.0 đến 7.0 và khoảng pH tối ưu từ 6.0 đến 6.5. Sản phẩm này có thể bị bất hoạt đáng kể ở pH dưới 5.0

ẢNH HƯỞNG CỦA NHIỆT ĐỘ LÊN HOẠT TÍNH

BAA-400 có thể hoạt động với khoảng nhiệt độ từ 30 đến 90oC. Hoạt lực của sản phẩm sẽ đạt tối đa với khoảng nhiệt độ tối ưu từ 60 đến 90°C.

ẢNH HƯỞNG CỦA CALCIUM LÊN HOẠT TÍNH

Ion calcium đóng vài trò bảo vệ sự ổn định của hoạt tính enzyme. Hoạt tính enzyme có thể hoàn toàn mất đi nếu không có mặt ion calcium. Khoảng pH cho enzyme hoạt động được mở rộng khi có calcium và bị thu hẹp lại nếu không có nó.

ĐÓNG GÓI, BẢO QUẢN VÀ HẠN SỬ DỤNG

  • Quy cách đóng gói là 30kg /can
  • Hạn sử dụng thông thường là 6 tháng với điều kiện bảo quản dưới 25°C  trong bao bì ban đầu, được niêm phong, chưa mở nắp và tránh ánh nắng trực tiếp. Hạn sử dụng là 18 tháng nếu sản phẩm được bảo quản đúng cách ở 0~25°C 

LỢI ÍCH CỦA BAA-400 TRONG CÔNG NGHIỆP LÊN MEN

BAA-400 được đặc biệt sản xuất để đáp ứng các lợi ích cho công nghiệp lên men như sau :

  • Giảm độ nhớt tinh bột một cách hiệu quả
  • Giảm thời gian xử lý và chi phí sản phẩm
  • Đạt được kết quả mong muốn trong quá trình đường hóa và lên men
  • Tối ưu việc sử dụng nguồn nguyên liệu thô và các chất phụ trợ
  • Liệu lượng sử dụng tham khảo:
  • Sản  phẩm Nhiêt độ (°C) pH Liều lượng (%)
    Beer
    80~85
    6.0~7.0
    0.053~0.075
    Rice Wine
    80~85
    6.0~7.0
    0.038~0.075
    Soy Sauce
    80~85
    6.0~7.0
    0.023~0.038
    Vinegar
    80~85 6.0~7.0 0.030~0.045
  • Lưu ý:
  • Liều lượng trên được tính trên nền rắn khô (DSB). Trong quy trình sản xuất bia, liều lượng dựa trên số lượng nguyên liệu phụ.
    Các phương pháp ứng dụng trên chỉ được đề xuất để tham khảo. Liều lượng thực tế nên được xác định sau khi thử nghiệm theo tình hình thực tế.

Do you need Biozym support?

If you have any questions or need assistance, please contact us via the information above. We are always ready to respond and support you as soon as possible.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “ALPHA-AMYLASE BAA-400_ENZYME TRONG NGÀNH CÔNG NGHỆ LÊN MEN_SẢN XUẤT BIA, RƯỢU GẠO, GIẤM, NƯỚC TƯƠNG”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Related products

    CELLULASE CE-0100S

    CE-0100S is a powdered acid cellulase enzyme with high concentration produced from Trichoderma reesei strains through submerged fermentation and a series of extraction and purification processes. It is a group of multicomponent complex enzymes that decompose cellulose into oligosaccharides or monosaccharides. CE-0100S is widely used in the animal feed industry.

    SOLID GLUCOAMYLASE – ENZYME FOR TRADITIONAL WAY BREWING

    Glucoamylase is a-1.4 glucose hydrolase. The enzyme can cut a-1.4 glycoside bond successively from the non reducing end of starch molecular chain, and slowly hydrolyze a-1.6 glycoside bond to convert starch into glucose. It is widely used in alcohol, MSG, brewing, yellow wine, beer, organic acid, antibiotics and other fermentation industries, and can be applied to the fields of starch hydrolysis and dextrin oligosaccharides hydrolysis.

    BAA-0100 – ALPHA-AMYLASE TRONG SẢN XUẤT THỰC PHẨM

    BAA-0100 is a food-grade alpha-amylase produced from classical strains of Bacillus subtilis through submerged fermentation, extraction, and refining processes. It is an endoamylase which can rapidly decrease viscosity of gelatinous starch solution by randomly hydrolyzing starch, glycogen and its degradation products within the α-1, 4 glycosidic bonds and produce soluble dextrin and oligosaccharide. Prolonged hydrolysis may produce glucose and maltose.

    GA-6000FG – GLUCOAMYLASE FOR BAKING, ALCOHOL & BREWING

    Glucoamylase GA-6000FG is a food grade powder preparation made from selected strains of Aspergillus niger using submerged fermentation, extraction and refining techniques. This enzyme has a high conversion rate of starchy substrates into fermentable sugars.  GA-6000FG is widely used in the industries such as baking, alcohol, distilled spirit, brewing,…

    BIO-NUTRITECH MP500

    Bio-Nutritech MP500 is transglutaminase, produced by using Streptomyces mobaraensis through liquid submerged fermentation and culture, and then refined through advanced extraction technology. This enzyme can be used in meatballs, minced meat reconstituted, ham, sausage, noodles, tofu and other products.

    DY1-1Pt

    Squid enzyme peeling ase is a special enzyme preparation specially developed by our company for squid peeling, which can quickly peel squid under mild conditions, ensure the quality and yield of peeling squid, and greatly improve the peeling efficiency.

    BIO-NUTRITECH MP120

    Bio-Nutritech MP120 is enzyme preparation, produced by using microorganism through liquid submerged fermentation and culture, and then refined through advanced extraction technology. This product can be used in meatballs, minced meat reconstituted, ham, sausage, noodles, tofu and other products.

    iKnowZyme CXL

    iKnowZyme CXL is a high purity compound enzyme. It is made from pure microorganisms. After fermentation and deep liquid distillation This enzyme is designed for use in the food industry. Helps in the food production process Effective in degrading β-1,4- xylosidase from the xylan molecule and hydrolysis of the linkage 1,4-beta-D-glycosidic acid in cellulose, hemicellulose, lichens and beta-D-glucan in cereals.

    GRAINZYM OA

    GrainZym OA is a compound enzyme product, which can moderately hydrolyze starch and protein in grains into small molecules, solve the problems of starch aging, protein precipitation, rough taste, etc., prolong the shelf life of products, and at the same time improve the flavor of products and improve the production yield.

    LIPASE – ENZYMES FOR PAPER PROCESSING

    Lipase is made of Aspergillus niger through fermentation, extraction and refinement. Through targeted compounding, it can be widely used in leather processing, feed, papermaking, washing and bio-energy industries.Powder

    CONZYME® DL10 – CELLULASE ACID

    Conzyme® DL10 is a liquid high concentrated acid cellulase preparation.It is specially developed for fabric and garment biopolishing. It improves the handfeel and appearance of fabrics and permanently reduces the tendency of pilling. It is especially suitable for the finishing processes of cellulosic fabrics made of cotton, linen, viscose or lyocell.

    GENZYME HTAA

    Genzyme HTAA is a concentrated thermostable bacterial α-amylase as a formulating base for fabric desizing. The product can be applied in the desizing process of fabrics sized with starch, starch derivatives, or blends of starch with other sizing chemicals. Genzyme HTAA has no negative effect on the textile fibers.

    Contact to order
    and consulting

    0973 553 603

    If you have any questions or need assistance, please contact us using the provided information. We are always ready to respond and support you as quickly as possible.

      DMCA.com Protection Status